penktadienis, liepos 27, 2007

Aerozolinis menas

Neseniai aptikau video, kuriame rodoma kaip kuriamas menas panaudojant vien tik aerozolinius dažus (nemaišykite su 'nitruhomis') ir popieriaus gabaliukus. Įspūdinga. Su teptuku taip tikrai nenupieši. Siūlyčiau ir jums paaukoti 9 minutes šio video peržiūrėjimui. Būsite pritrenkti :]

ketvirtadienis, liepos 26, 2007

Vilniaus metro

Šiandien sukūriau logotipą būsimojo Vilniaus metro stotims žymėti. Jį galite pažiūrėti čia . Žinau, kad jis nieko vertas, tiesiog norėjau sudalyvauti konkurse :) Daugiau apie šį konkursą galite sužinoti nuėję į Vilniaus metro sąjūdžio tinklapį. Turbūt jau niekam nenaujiena, kad Vilniuje nuo 1982 m. vyksta diskusija dėl metro ir tramvajaus. Aš manau, kad tramvajus yra visiškai nereikalinga, ekonomiškai nenaudinga ir neperspektyvi transporto priemonė. Vilniuje kiekvienais metais vis daugėja automobilių.Tramvajui gatvėse jau dabar nebūtų vietos, ką jau kalbėti apie netolimą ateitį. Dėl šios, pagrindinės priežasties, Vilniui reikia tokio transporto, kuris netrukdytų antžeminiam eismui ir važinėtų kitame, atskirtame lygyje, t. y. po žeme arba virš žemės. Sukūręs šį logotipą, jei jį taip galima pavadinti, jaučiu, kad nors šiek tiek prisidėjau prie metro projekto vystymo. Tikiuosi, kad vilniečiai kadanors galės naudotis šia modernia, greita, ir komfortiška visuomeninio transporto priemone.

trečiadienis, liepos 25, 2007

Pirmas įrašas

Šiandien, 2007 m. liepos 25 dieną 20:50 pradedu pirmą įrašą į savo pirmąjį blogą :) Dar nežinau, ką čia rašysiu, bet manau kad idėjų tikrai atsiras :] Maždaug prieš metus pradėjau galvoti, kad reikia susikurti blogą, bet vis neprisiruošiau to padaryti, dėl paprastos priežasties - maniau, kad jis bus tuščias, kaip ir visi kiti 90% pasaulio blogų. Tikiuosi, kad čia blogo svečiai jei ne kas dieną, tai nors kas savaitę, galės perskaityti kažką naujo ir įdomaus.Tai tiek ir norėjau pasakyti :)

Tomas