pirmadienis, kovo 03, 2008

Video Productions: Kaziuko Mugė

Kaip ir pridera tikram lietuviui, praėjusį savaitgalį lankiausi didžiausioje Lietuvos mugėje. O koks gi gali būti pasivaikščiojimas Senamiestyje be filmavimo kameros? Neįmanoma :) Taigi, pristatau savo naujausią video:

Kaziukas Fair at Vilnius, Lithuania

sekmadienis, kovo 02, 2008

"Tvarka ir teisingumas" nepratesė teisingo ir tvarkingo miesto valdymo




Beveik du mėnesius blog'e vykusi apklausa kątik finišavo. Klausimas buvo toks: Kaip vertinate naujosios Vilniaus valdžios veiklą?
O atsakymai štai kokie:

Teigiamai 6%
Neigiamai 53%
Yra ir + ir - 13%
Neturi nuomonės 26%

Iš rezultatų matyti, kad dauguma blogo lankytojų Liberaldemokratų valdžia, kuri tęsiasi jau beveik metus, yra nepatenkinti. Ketvirtadalis respondentų apie paksiečių valdymą nuomonės neturi, o kai kurie įžvelgia ir gerų, ir blogų bruožų. Paleisdamas šią apklausą norėjau įsitikinti, ar ne tik aš vienas manau, kad J. Imbraso vadovaujama miesto taryba per praėjusius metus nepadarė nieko naudingo miestui. O tiksliau, mano akimis žiūrint, nuveikė daugiau blogo nei gero. Nieko kito iš komunistinių pažiūrų žmogaus, turbūt, ir neverta tikėtis. Lietuvos bei Europos geografinės sostinės meras turėtų būti laisvas, plačiai ir teisingai mąstantis, kupinas idėjų ir mylintis miestą žmogus. Tačiau tai, ką mes dabar matome, yra priešingybė mano įsivaizduojamam idealui. Deja.