antradienis, balandžio 15, 2008

Beprotiškai "auksinės" ir beprotiškai teisingos mintys

Vilniaus meras J. Imbrasas


Citatos:

Smūgiai po nosimi prisėdus pailsėti, daužymasis, griuvimai, lyg vyktų karas centrinėse Vilniaus aikštėse, mopedininkų ir motociklininkų sambūris Vokiečių gatvėje. Tai sostinės meras Juozas Imbrasas išvydo šeštadienį išsiruošęs pasidairyti po Vilnių. „Pasidarė neramu ir neskanu“, - apibendrino meras.


Yra mieste tvarkdariai, policijos pareigūnai, jie turi ateiti ir sudrausminti jaunimą, kuris riedučiais važinėtis turi kur. Štai prie Baltojo tilto yra riedlentininkų aikštelė, bet jie čia nenori – čia jų niekas nemato, jie eina ten, kur visi mato.

Labai ne kaip atrodo – labai provincialiai.


Graudu pasidarė beskaitant...


Delfi skaitytojas Liudvikas


Citatos:

Azijos miestams vadovauja Juozai Imbrasai, ir jiems pavyko pasiekti, kad centre būtų tvarka. Tik jie iki šiol nesupranta, ką DAR reikia padaryti, kad Singapūras pulsuotų taip, kaip pulsuoja Barselona.

Neabejoju, jog ir Singapūro, ir Taipėjaus, ir Maskvos, ir Vilniaus vadovai miestui ir miestiečiams linki tik gero - ramybės, rimties, komforto ir pušų ošimo. Gaila tik, jog geriausiai šiuos kriterijus atitinka Saltoniškių kapinės, kur palaidotas mano senelis. Tikrai, vieta graži, tik gyvybės ten nėra...


Neįprastai pastabios ir tiesiog stulbinančios mintys. Tad kurios gi yra "auksinės" ir kurios - teisingos? Manau kiekvienas gali nuspręsti savaip.


Citatos paimtos iš čia:
http://www.delfi.lt/news/daily/lithuania/article.php?id=16540937
http://www.delfi.lt/news/daily/voxpopuli/article.php?id=16548077

Nuotraukos:
© World-city-photos.org
© Mantas Indrašius

Komentarų nėra: