penktadienis, liepos 25, 2008

Blog'o gimtadienis



Štai ir atėjo Liepos 25-oji, taip laukta diena.. paskutinis mėnesio penktadienis... Juk šiandien - Kritinės Masės diena, ar ne? :) Taip taip, važiuosim, dalyvausim, kimšim gatves :) Bet ne tik tokia šia progra Liepos 25 diena yra ypatinga. Pasirodo, šiandien sukanka lygiai vieneri metai po to, kai parašiau pirmąjį įrašą į šį blogą :) O jis atrodė taip:

Šiandien, 2007 m. liepos 25 dieną 20:50 pradedu pirmą įrašą į savo pirmąjį blogą :) Dar nežinau, ką čia rašysiu, bet manau kad idėjų tikrai atsiras :] Maždaug prieš metus pradėjau galvoti, kad reikia susikurti blogą, bet vis neprisiruošiau to padaryti, dėl paprastos priežasties - maniau, kad jis bus tuščias, kaip ir visi kiti 90% pasaulio blogų. Tikiuosi, kad čia blogo svečiai jei ne kas dieną, tai nors kas savaitę, galės perskaityti kažką naujo ir įdomaus.Tai tiek ir norėjau pasakyti :)

Tomas




Atrodo, kad šiuos žodžius rašiau visai neseniai, bet... laikas nesustabdomas.

Anksčiau jau rašiau, kad šio blogo nebetęsiu. Taigi, taip ir bus. Šio "gimtadieninio" įrašo proga norėjau visiems garsiai pranešti, kad netolimoje ateityje pradėsiu naują blogą, kurio kontūrai jau pradeda aiškėti. Stand by :)

1 komentaras:

Anonimiškas rašė...

:-D Įdomu